Start Helge funderar Helge reagerar Helge svarar Fråga Prenumerera

Alla frågor/svar:

Du tackar för dom som ber en förbön för dig... Religiöst dravel.... Jag tror att du är såpass störd att du inte fattar vad du åstadkommit.... SKÄMS INFÖR DIN GUD O SITT INTE PÅ NÅGRA HÖGA HÄSTAR..... BARA DU VET HELA SANNINGEN, DET ÄR SÅ SANT SOM DET SAGT.....
Bara en mycket störd man försöker bortse från sitt eget ansvar...
SKÄMS

O ditt dravel om att va snäll mot webmastern... Hjälp.....
Din glättiga ton på hemsidan säger oxå en hel del om att du inte förstår allvaret ...
Att du själv rensar bort sånt som är obekvämt...Jotack det förstod jag...Inte en tanke på att webmastern skulle censurera sånt... Det är jag säker på ett du fixar bra själv.. Bara den här hemsidan visar din förkärlek för teater o manipulation... Du har blivit en kändis!!!.
ÅTERIGEN SKÄMS PÅ DIG. HÖR GÄRNA AV DIG

Göran Magnusson

Det du kallar religiöst dravel är fullt allvar för andra. Jag tackar för förbön därför att jag tror på att Gud hör våra böner och för att jag tror på hans omsorg - i alla slags omständigheter.

När det gäller mitt ansvar försöker jag inte bortse från det. Jag vill ta mitt ansvar - men jag vill inte ta det ansvar som inte är mitt. "Skäms" skriver du. Det gör jag.

En del i att ta ansvar, är att göra vad jag kan för att sanningen, om både brotten och den sektmiljö som ledde fram till dem, ska komma fram. Det är ett skäl till att hemsidan finns.

Jag har skrivit att det finns saker som jag inte svarar på - som är av privat karaktär. Det innebär inte att jag har något emot att svara på obekväma frågor, för det har jag inte. Det handlar mer om att det finns saker som tillhör privatlivet, både mitt, mina anhörigas och andra inblandades. Att inte webbmaster är den som avgör om något eventuellt inte bör besvaras, är väl ganska naturligt, eftersom det inte är hans liv frågorna handlar om. De allra flesta frågor har dock publicerats, vilket är min grundinställning.

/helge


Copyright © 2006 Helge Fossmo. Foto: Samir Soudah/Magazine Café.
Materialet på denna webplats får inte publiceras i andra sammanhang utan skriftlig överenskommelse med Helge Fossmo.
Hittat stavfel eller annat slarv? Kontakta gärna webmaster!
Kontakta Helge.    Kontakta webmaster.