Start Helge funderar Helge reagerar Helge svarar Fråga Prenumerera

Alla frågor/svar:

Hej!

Det går rykten om att alla av de som sa sig vara i London (Patrik, Urban, Åsa och N.N. [1]) vid tillfället för skotten i själva verket aldrig kom iväg. Vet du något om det och i så fall anledningen?

[1] "N.N." istället för (delar av) namnet på kvinnan som skulle bli Patriks fru. I enlighet med Helges önskemål. /webmasters anm.)

Mvh Joanna

Jag har också hört dessa rykten. Jag vet bara att jag skjutsade de fyra till Arlanda och att jag sedan inte såg dem förrän efter planerad ankomsttid. Jag tror att jag har sett bilder från resan på Åsas dator, men kan minnas fel. Jag har trott att deras ovilja att t ex berätta offentligt var de bodde osv, har berott på att de inte vill att det ska komma fram hur de bodde på hotellet. Åsa och Urban delade ju rum, och Patrik och N.N. delade det andra. Eftersom de förnekar sådana relationer har jag antagit att det är skälet till allt hymlande omkring Londonresan.

Det innebär inte att jag nödvändigtvis har rätt. En del saker kan mycket väl ha hållits dolda för mig också. Det borde inte vara så svårt att få klarhet i den här frågan, i vårt moderna samhälle. Visserligen borde polisen ha gjort det för länge sedan, men även andra förmågor borde väl kunna reda ut denna oklarhet?

Med tanke på att frågor finns om det, finner jag det ganska märkligt att inte Åsa & Co lagt korten på bordet. Det skulle ju vara lätt att undanröja alla misstankar om att något är skumt på det viset.

/helge


Copyright © 2006 Helge Fossmo. Foto: Samir Soudah/Magazine Café.
Materialet på denna webplats får inte publiceras i andra sammanhang utan skriftlig överenskommelse med Helge Fossmo.
Hittat stavfel eller annat slarv? Kontakta gärna webmaster!
Kontakta Helge.    Kontakta webmaster.